Костадинов: Или страната ни ще промени кардинално пътя си за развитие, или Бог да пази България

OFFNews 02 октомври 2022 в 10:57 1298 2

Костадин Костадинов

Снимка БТА/Минко Чернев

Според лидера на Възраждане резултатите ще са по-различни от прогнозите на социолозите

"Два са пътищата пред страната - или ще промени кардинално пътя си за развитие, или Бог да пази България", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов, след като гласува във Варна. 

Попитан какво означава "кардинално", той отговори, че страната ни трябва да "започне да взема самостоятелно решения за своята съдба, да се ангажира само с българските интереси и да ги поставя над всичко останало, както и да не допуска да участваме в чужди военни конфликти".

Според него резултатите ще бъдат доста по-различни от прогнозите на социолозите. "Те винаги са били най-малко два пъти по-големи или по-малки в зависимост от това кой какво казва", допълни той.

Лидерът на "Възраждане" каза още, че очаква толкова депутати, колкото отсъди народа.

"В коалиция можем да сме само с хората, които срещнах докато идвах насам и които ще срещна, тръгвайки си - моите съграждани. Единственото правителство, което ще подкрепим, е с мандата на "Възраждане", коментира Костадин Костадинов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1495

2

zuIjin

02.10 2022 в 11:23

Бог да пази България от Костя Копейката.

645

1

wakeup

02.10 2022 в 11:07

Руски задник Бог да пази България от такива като него и последователите му които искат държавата ни да е в Азия Мястото му е до живот куратор в добричкия исторически музей
 
X

Да помогнем на украинските деца!