Костадин Ангелов връчи хапчета на зам.-председателя на НС Мирослав Иванов

Ружа Райчева 15 април 2022 в 11:40 4057 1

Бившият здравен министър Костадин Ангелов (ГЕРБ) връчи таблетки на зам.-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов, който му наложи наказание заради системно неуважително отношение.

"На основание чл. 155 налагам наказаниена г-н Ангелов за проявяване на, може би, ежедневно неуважение към водещия заседанието на Народното събрание. Г-н Ангелов, неведнъж съм Ви призовавал да не подвиквате по този начин "Абе к'во правиш, как го правиш" и така нататък. Многократни са случаите наистина", заяви Мирослав Иванов. 

Костадин Ангелов му отвърна, че трябва да влезе в ролята си на експерт по медицина и пожела да подпомогне зам.-председателя на парламента с лекарства:

"Знам, че снощи работихме до много късно и определено безсънието рефлектира в нормално психическо напрежение. Затова искам да помогна на зам.-председателя, като му дам едни таблетки, за да може спокойно да води заседанията и да не се опитва да заглушава гласа на опозицията. По отношение на приложената ми забележка, ще приложа всички процедури, заложени в правилника, за да я обжалвам. Моля успокойте вашия заместник, г-н Минчев", каза Костадин Ангелов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10298

1

AntiZ

15.04 2022 в 13:51

Този гербер определено се нуждае от спешна психиатрична помощ. Offnews все ни стряска с такива снимки и не предупреждава.