Корнелия Нинова: Не се страхувайте! Борете се срещу модела ГЕРБ!

OFFNews 29 септември 2017 в 13:39 5891 1

Не се страхувайте, борете се заедно с нас срещу модела ГЕРБ в общините. Вижте как скочиха хората срещу „Суджукгейт“, как надигнаха глас срещу шуробаджанащината в Хасково. От днес се разпада и ГЕРБ в Ботевград. Структурите им се самоизяждат помежду си за власт и пари.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Трън, където подкрепи кандидата за кмет на общината Божидар Страхилов, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП. По думите й, не случайно, Валери Симеонов е казал, че ГЕРБ ни връщат в родовообщинния строй с партизанските си назначения и „калинки“.

„При всичко, което виждаме в страната, те нямат морално право да претендират за прозрачно и честно управление. Нека заедно да направим промяната на този модел в община Трън. Ние сме тук, за да ви покажем, че и малките общини, всяко село е важно“, категорична бе тя.

Нинова обясни, че ГЕРБ са приели на първо четене отново закона за вечните концесии и техен кмет би изпълнил волята на централната власт за концесия на мината в Трън, но този на левицата- не би позволил това. „ГЕРБ твърдят, че приватизацията е свършила, но вечните концесии са тяхната нова приватизация. Вече не на предприятия, а на националните богатства“, обясни тя и подчерта, че техен кмет ще изпълни нареждането за влизане във ВиК асоциацията, което довежда до увеличаване на цените за гражданите. Тя заяви, че БСП не би допуснала увеличаването при тези ниски доходи. „Подкрепете един човек, офицер на честта,който цял живот е служил само на отечеството ни, а не поредната спусната „калинка“. Той никога не е участвал в политически игри, договорки и задкулисие, почтен и земен е. Във вашите ръце е промяната на Трън“, заключи Корнелия Нинова.

Божидар Страхилов: Време е за промяна

„Време е за промяна в управлението на Община Трън”, категоричен бе кандидатът за кмет на общината. Той попита, какво свършиха досегашните управници за десетгодишното си управление. „Закриха болницата,закриха строителния техникум, спомогнаха за закриването на единственото работещо предприятие в общината за производство на минерална вода в с.Банкя”, припомни Страхилов.
„Ще осигуря още една линейка в спешна помощ, ще работя за развит бизнес, който да не е хванат в оковите на няколко души, за намаляване на безработицата, за подобряване на инфраструктурата, за развитието на туризма”, добави той . Страхилов заяви, че се грижи за сигурността и спокойствието на трънчани, а всички останали текущи проблеми ще решава заедно с тях, за тяхно добро.
„Трънчани, промяната е възможна.Аз разчитам единствено на вашия разум, достойнство и твърд трънски характер. Обединете се и го направете така, както го направихте на референдума срещу мината.Заедно за доброто на Трънско. Не пропускайте този шанс!”, призова Божидар Страхилов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови