Корнелия Нинова: Инвеститорите ще дойдат в подредена държава, не с молбите на Борисов

OFFNews 13 октомври 2019 в 16:55 4585 1

Снимка пресцентър

“Премиерът Борисов напоследък обикаля в чужбина да търси инвеститори. С молби инвестиции няма да станат. За да дойдат инвеститори отвън, трябва да решим проблемите си вътре. За да ни уважават отвън, първо трябва да подредим държавата вътре".

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на срещата с граждани в Стара Загора. Тя посочи три проблема, които гонят инвеститорите - корупция, бавно административно обслужване и липса на кадри.

"Това са и трите задачи пред нашите кандидати- спрете корупцията, осигурете бързо административно обслужване, работете за подготовката на кадри. В Стара Загора има възможност това да се случи”, категорична бе Корнелия Нинова.

“Тук съм, за да подкрепя кандидата ни за кмет на Стара Загора проф. Иван Върляков и кандидатите ни за общински съветници и кметове на населени места. Те са честни хора. Сигурна съм, че ще работят за добруването на общината. Имат прекрасна и възможна програма как Стара Загора да стане индустриална и социална община”, заяви Нинова.

Запитана как оценява развитието на Стара Загора, тя каза, че в града са направени добри неща, но отново се вижда моделът - ремонт на ремонтите и работа на парче, без дългосрочна стратегия.

Тя заяви, че този екип знае как да направи това и вярва в техния професионализъм. По думите й “Визия за България” се е превърнала във визия за всяка община.

“Виждам БСП енергична и единна. Предайте тази енергия на хората и ги освободете от страховете им. На добър час!”, пожела Нинова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18551

1

Нострадамус

14.10 2019 в 10:23

Огромна инвестиция пътува към България. Близо 800 тона боклук на ден остават необработени и се изнасят към страни, които да ги поемат за обработка. Рим ще изпраща отпадъците си в България.След като Дания и Швеция са отказали да поемат италианския боклук, римската управа преговаря за едногодишен износ на отпадъците си към България, считано от 1 ви януари 2020 година.https: liberta.bg