Колко важна е прическата за една жена: обясненията на Бойко Борисов

Аз се подстригвам сам, трябва само някой да ми помогне да си обера врата, разказа премиерът

OFFNews 03 септември 2019 в 10:56 5993 1

Снимка Архив

Аз се подстригвам сам, мога да ви демонстрирам. Прическата ми е толкова елементарна, че само трябва някой да ми помогне да си обера врата.

Това призна премиерът Бойко Борисов по повод информациите, че е наредил да следят Мая Манолова при ходенето й в салона на бул. "Христо Ботев".

Няма по-нормално от това жената да отиде на фризьор, преди да излезе по телевизията, разбрал той след случай с Менда Стоянова, която му отказала участие в медия, заради косата си. Борисов се ядосал и й казал: тогава си отивай в Пловдив. Стоянова си тръгнала. След това ми звъняха 5-6 жени от ГЕРБ - Фандъкова, Лили Павлова...

Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол, като ви е болно коляното, попитала го Фандъкова. И сравнила видът и самочувствието на жената със значимостта на неговия спорт. 

И аз искам да имам фризьор, но няма какво да ми фризира, завърши Борисов 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20696

1

Новак

03.09 2019 в 20:22

Сега като знам как изглежда Мента по телевизията хич не искам да си представям на какво е приличала когато не е искала да се показва.
Много искам също да разбера връзката между външния вид на жената и значимостта на Неговия спорт. Тази теза Фнадъкова може да я развия в някой дебат - амън има имсгоден опонент за това.