Кирил Петков: Хартиената бюлетина е предателство на демокрацията

Йорданка Веселинова 18 ноември 2022 в 16:53 2201 5

Кирил Петков

Снимка БГНЕС

Кирил Петков

"Хартиената бюлетина е предателство на демокрацията, предателство на реалния вот на хората", каза съпредседателят на "Продължаваме промянатa" Кирил Петков пред журналисти в Народното събрание.

"Стига толкова среднощни инициативи. България не заслужава Изборния ѝ кодекс да се прави между два и четири сутринта, когато всички спят", добави той.

Той отговори и на Йордан Цонев от ДПС, който от трибуната на парламента заяви, че още в първия ден на 48-ото НС Кирил Петков е предложил подкрепа за кандидатурата му за председател на НС, ако ДПС спре подкрепата си за законопроекта на БСП за хартиената бюлетина.

"Това е някаква мечта на Данчо Цонев, която никога няма да се случи. Ние никога не бихме застанали зад неговата кандидатура."

Той добави, че ПП никога не е обещавала подкрепа на ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

5

dolivo

18.11 2022 в 18:40

който не харесва Оффнюз, да не го чете - това е дефиниция на трол, сере и плюе по форуми само

Браво на гн Петков! Герберската, соц и циганска наглост нямат граници, потвърждение за това е цирка с изборния кодекс

10298

3

AntiZ

18.11 2022 в 17:52

Какво да очакваш от партия на простак - мутра, от етнеческа турска корпорация и от най-мрачната комунистическа пасмина, наричаща се социалистическа? И какво да очакваш от този най-тъп народ в мазето на Европа, който си ги избира вече три десетилетия?

-480

1

Октим

18.11 2022 в 17:35

То е така, но и 1000 пъти да го кажеш там където под думата “демокрация“ се разбира само една тотална селяндуро-циганска анархия ... никой няма да те разбере!