"Като си пееш, Кадиев, кой ли те слуша"

Ивайло Анев 16 юли 2015 в 17:34 4590 2

Депутатът от БСП Георги Кадиев

Депутатът от БСП Георги Кадиев обяви във Фейсбук, че "май" ще поиска оставката на председателя на парламента Цецка Цачева, заради казуса, който се заплете около неговия сътрудник Димитър Самодумов.

Преди седмица социалистът обяви, че пропускът на Самодумов е бил отнет, защото директорът на СДВР Младен Маринов изпратил писмо до главния секретар на парламента, в което се казва, че сътрудникът е използвал „агресивен и груб език“ и „арогантен тон“ срещу служители на СДВР.

Днес депутатът заяви, че „май ще се наложи" да поиска оставката на Цачева, защото не е потърсила двете страни в спора.

По думите му единственият отговор, който е получил на своето запитване защо е отнет пропускът, е бил „К.Д., тоест Към Дело".

„Казано с други думи, като си пееш, Кадиев, кой ли те слуша“, коментира депутатът от столетницата.

„Самата г-жа Цачева е напълно неправа в случая. Не е поискано обяснение от Самодумов. Не са поискани записи от тел. 112, за да се види дали е бил арогантен към полицаите и дали наистина им е казал, че си "чоплят носовете", вместо да се грижат за спазване на пътното движение. Не са поискани от мен обяснения. Просто архивираме случая, че по-лесно“, заяви Кадиев в социалната мрежа.

Той припомни, че по времето на кабинета „Орешарски“ той е предложил председателския пост да се даде на Цачева, за да могат ГЕРБ да се задържат в залата. „А не да се броим постоянно и да зависим от златния пръст на Сидеров“.

„В този парламент май ще се наложи да й искам оставката“, завършва той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!