Каракачанов: Няма да допуснем мигрантите, вече нежелани от Меркел

OFFNews 16 септември 2016 в 15:35 6949 3

Патриотичният фронт настоява Министерски съвет да постави остро и незабавно пред Европейската комисия и Съвета на Европейския съюз въпроса за нова европейска политика на отблъскване на нелегалните имигранти от нашата граница, която е и външна граница на Европейския съюз.

Това заяви в декларация от трибуната на Народното събрание съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Той поиска и незабавна промяна на Дъблинските регламенти.

Каракачанов разкритикува настоящия президент Росен Плевнелиев, че не е свикал заседание на КСНС по темата с мигрантската криза, каквото искане бе отправено към него. Ако страната ни бе изработила единна национална позиция, тезите на българския министър-председател при срещата на върха в Братислава биха имали по-голяма тежест.

Настояваме всички имигрантски центрове и лагери, разположени на територията на населени места в Република България, като тези в Харманли, „Враждебна“, „Овча Купел“, „Военна рампа“ и прочее, да бъдат закрити и изнесени непосредствено до границата, а икономическите имигранти да бъдат екстрадирани в Турция, се казва в декларацията.

Няма да допуснем България да бъде превърната в имигрантски център, където да бъдат връщани нелегалните имигранти от цяла Европа, поканени на Стария континент, но вече нежелани от немския канцлер Ангела Меркел, заяви още Каракачанов.

Остро възразяваме и категорично се противопоставяме на идеите, лансирани и от канцлера Меркел, страни, които откажат т.нар. „релокация“, или принудително преместване и заселване на нелегални имигранти, да бъдат глобявани с парични суми, каза още лидерът на ВМРО. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13531

3

Traqn Savov

16.09 2016 в 18:34

Абе който си ги е канил да си ги гледа, аз в дома си не съм канил никой!!!!!!

14057

1

morkoff

16.09 2016 в 15:41

Агент Иван щял да отблъсква емигнатската вълна