Каракачанов: Не унивайте! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои ''войната''

OFFNews Последна промяна на 05 април 2021 в 18:02 4300 1

Горе главите, приятели! Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“ – а тя е за най-ценното – България.

Това написа във Фейсбук вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, след като стана ясно, че партията му не преминава 4-процентовата бариера на парламентарните избори.

Ето какво гласи цялата публикация на Каракачанов:  

Здравейте, съратници. Отмина денят на изборите. Все още Централната избирателнa комисия не е оповестила окончателни данни, но прогнозата е, че ВМРО няма да има представителство в 45-ия парламент.

Благодаря на всички, които гласуваха. Благодаря на всички, които подкрепиха ВМРО. Благодаря, че и за Вас „България е над всичко“ и водещo в решенията Ви и на първо място е националният интерес. Искам да гарантирам на всеки един българин, дал доверието и гласа си за ВМРО, че ние няма да Ви предадем! Дори извън парламента ВМРО с всички сили ще отстоява интересите Ви, за които работихме и последните четири години – доходи, семейство, сигурност. Всячески ще продължим да браним българския интерес в Македония – защото там компромис на никаква цена не бива да има!

Горе главите, приятели! Не бива да унивате! ВМРО не спечели тази битка, но тепърва предстои „войната“ – а тя е за най-ценното – България.

#БългарияНадВсичко!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови