Карадайъ: Опонентите ни не целят съдебна реформа, а да ни очернят

OFFNews 18 декември 2022 в 14:35 1331 3

Карадайъ на

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Карадайъ на "Дондуков" 2

ДПС призовава всички партии по-скоро да се подготвят за реформите, за да седнем на масата за разглеждане на конкретни законови решения, написа в профила си във Фейсбук лидерът на ДПС Мустафа Карадйъ.

По думите му от ДПС активно и с конкретни действия и законодателни решения подкпреят евроатлантическите партньори на България. Според него проблемът е, че вместо ДПС да бъде подкрепени в дебатите за съдебната реформа и за разследването на главния прокурор, действията им се бойкотират:

"Нашите действия се бойкотират и отричат от организирана и добре надъхана група политически опоненти, представени доминиращо в медийното пространство. Те не целят съдебна реформа, а очерняне на политическите си опоненти", пише Мустафа Карадайъ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1395

3

AlexT

19.12 2022 в 00:30

Разбира се , разбира се::). Какво друго, ако не "очерняне" са ЧЕТИРИТЕ къщи за гости - за родата ти, а карадайъъъ ?? "Очерняне" са и заграбения плаж - станал частен, на другаря доган, частния път , незаконния пристан или незаконните постройки в сарая на Росенец !?? Всичко е САМО очерняне, а ?? Очерняне са и осъдените - купували гласове за изборите , а колко са НЕосъдените ? И фирмите на пеевски , и КТБ, и обръчите и ...толкова много "очернени " ..факти..:))

-1655

2

ob1

18.12 2022 в 16:54

Тоя кой беше, оня с родина Турция ли? Ае, сашке, нали нямаше да се гушкате гробаджиите с дуписе?

-795

1

Дедо МразИ

18.12 2022 в 15:23

Типично за Прокоп и медийните подлоги около него