Карадайъ: ДПС няма алтернатива

OFFNews 09 юли 2017 в 18:17 8561 3

"Tолерантността няма алтернатива, мирът няма алтернатива, заедността няма алтернативa, Движението за права и свободи няма алтернатива" - обяви днес по време на традиционния събор в местността "Баба Конду" край село Божурка председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Стигнахме до предсрочни избори, защото езикът на омразата беше станал ежедневие в предишното Народно събрание, езикът на омразата и противопоставянето бяха влезли в законодателството. Миналата година от Баба Конду казахме, че не може да продължаваме по този начин и ние ще поемем път към предсрочни избори. Поздравления за предсрочните избори, регион Търговище се предстаавихте чудесно. Но резултатът от тези избори е, че националисти са включени във властта, което означава, че омразата и агресията се приемат за нещо нормално, каза Карадайъ пред събралото се множество.

Председателят на ДПС поздрави областната организация за постигнатите резултати на предсрочните избори в община Антоново.

Не може да идва Цветанов в Антоново за изборите и да търси линии за разделение и противопоставяне. Те били на власт и ако не спечелят изборите в Антоново, нямало да има инвестиции. Държавата трябва да е сляпа, когато дава услуги за населението, когато дава здравеопазване и образование, да не прави разделение нито на етнически, нито на религиозен, нито на политически принцип. Това са правилата в демокрацията. Ние трябва да се противопоставим на тези случаи. Ако диагнозата е правилна, то и лечението е правилно и Антоново показа как се лекуват такива проблеми, с нашата заедност и с нашето единство. С победа на избори и спечелване на властта, за да можем да работим и помагаме на хората. Без да разделяме по каквито и признаци хората. Това е нашият урок от Антоново и по този модел ще продължим и в България. Няма да позволим да има проблеми в нашата родина, каза още Карадайъ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

10.07 2017 в 06:55

Ти ли искаше пари за "пострадали от оръжие"?
Служих където служих, правих каквото правих. Теглото на бордовия ми залп стигаше, за издухването на турските села за 30 - 90 секунди. Ние НЕ го правехме. Не убивахме, а можехме.
Изчезни, агарянино.
Аз знам, че напоследък трупате оръжие. Знам, и че имате много патрони. Незаконни. Какво искаш?