Капка Сидерова поиска оставката на Волен

Юлиан Христов 17 януари 2012 в 11:38 2115 0

Капка Сидерова. Снимка: БГНЕС
Капка Сидерова. Снимка: БГНЕС

Ако има достойнство, Волен Сидеров трябва да подаде оставка. Това каза в интервю за bTV Капка Сидерова. Тя прогнозира, че до няколко месеца парламентарната група на „Атака“ няма да съществува. Сидерова не вярва  във версията, че ГЕРБ са предизвикали напускането на народни представители от парламентарната група на партията. Тя заяви, че не се отказва от „Атака“. „Трябва на всяка цена да се запази идеята, каузата на „Атака", в която повярваха страшно много хора. Смятам, че има място за такава партия, дори името й да не е "Атака". Смятам, че "Атака" трябва да продължи да съществува. Това, че нейният лидер е допуснал някаква грешка, не означава, че това трябва автоматично да унищожи цялата партия“, заяви Сидерова.

Тя отрече да е играла ролята на „сив кардинал“ в партията, като изтъкна, че дълго се е занимавала с черната работа. Според нея последната предизборна кампания на партията се е провела с грешни и хаотични послания.

„Обикновено такива истории са доста фатални за един политик... Любов, Любов, но когато си политик, поемаш отговорността и избираш едното или другото“, каза Капка Сидерова относно семейните проблеми. Отношенията на Волен Сидеров с Деница Гаджева се смята, че стоят в основата на семейния разрив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews