Кънев: Заместникът на Лиляна Павлова е Олег някакъв си, знае само руски

OFFNews 03 юли 2017 в 10:35 8623 4

Около НДК има очевиден сблъсък на котерии вътре в ГЕРБ. Скандалът компрометира българското председателство на ЕС. Заместникът на Лиляна Павлова е от ДАНС. Олег някакъв си. И знае само руски. И този човек ще работи за България. 

Това коментира зам.-председателят на ДСБ Радан Кънев по бТВ за скандала около Националния дворец на културата. В рамките на ГЕРБ се съсредоточи много власт. Така се пренесе и голямото желание да се взимат и управляват пари. А в сметките в НДК, доколкото виждам, има много нули, заяви още Кънев.

По думите му у нас няма държава, а между службите и мафията връзката е много размита. 

Затова говорим за модела Кой. Има проблем с просмукването на вътрешни мафиотски и външни геополитически интереси. Трябва да гледаме ще се реформира ли прокуратурата, какво ще се случи във Висшия съдебен съвет, службите ще поведат ли истинска война с мафията... Ако това стане, проблеми като Катуница и Асеновград няма да съществуват", категоричен е Радан Кънев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7705

4

gogule

04.07 2017 в 13:17

Ех Радане ,Радане с тези 1,9 % за къде сте бе !Заедно с Атанасов освен да плюете ,какво друго умеете ?И се видя ,че и за адвокат не ставаш бе пич,Радев те направи на маймуна !И най важното ,не само че направихте всичко възможно да унищожите дясното но не си направихте никакви поуки от последните избори !!Само е ясно,че с пълна сила заедно с командира си работите за връщането на БСП на власт !И не реви ,че десните нямали представители в Парламента !ТИ си знаеш защо !!

23293

2

Стефан

03.07 2017 в 20:49

Бе, то и ако ти и подобните ти не съществувахте, България щеше да е по-хубаво място, ама ...

10571

1

Hissarion

03.07 2017 в 11:44

Мда, и глобалното затопляне няма да съществува, ако това стане.