Кънев: "Началниците" набиха канчето на Борисов за протурски и проруски позиции

OFFNews 21 октомври 2016 в 17:01 12321 8

Радан Кънев.

Извинителният режим "ДСБ ми е виновно" е изтъркан и фалшив като дебат между Цачева и Радев, коментира във Фейсбук лидерът на тъмносините Радан Кънев.

Реакцията му е провокирана от изказването на Борисов след заседанието на Европейския съвет в Брюксел, че ДСБ са "убили" кандидатурата на Плевнелиев за втори мандат и че "са идеалните за БСП и ДПС в управление".

Но няма проблем, ние сме виновни, че за десет години на власт г-н Борисов не се научи да поема отговорност. И за това, че "началниците" са му набили канчето за системните протурски и проруски позиции, пак ние сме виновни, коментира Радан Кънев.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ каза, че кандидатурата за втори мандат на Плевнелиев е била „убита“ от настояването на „колеги в коалицията“ да се разграничи от ГЕРБ и да се яви като независим кандидат, и то без да са коментирали темата със самия президент.

„Ако не беше тази истинска провокация, аз щях да стоя и зад втори мандат за него. Съжалявам, че там ни проиграха с много хитър и техничен ход“, твърди Борисов.

Всяка една партия, с изключение на ДСБ, се бори да управлява. Само те се борят да са истинска опозиция. Те са идеалните за БСП и ДПС в управление – те не се борят за тяхното място, за това да управляват и да правят политики, а да бъдат коректив. Малък, но гласовит. И там да си стоят, каза лидерът на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

9

синя сова

24.10 2016 в 23:01

На днешното интервю по "Нова ТВ" борисов лъга като за световно!Първо каза,че Кънев е виновен,че Плевнелиев се отказал да се кандидатира за втори мандат,а после каза,че отдавна бил говорил с него и ,че Плевнелиев се отказал заради семейни проблеми!За всичко останало също лъга ,но най-смешен беше ,когато водещите събраха силици да го попитат накрая за новата информация за разговорите между "двете каки"...той направо излезе от кожата си :)много сърдит,че те са си позволили да му задават такива неудобни въпроси особено,за неговата вина за "удара"върху банка КТБ!

12881

8

Иван55

23.10 2016 в 10:26

Аве, Волене!