Какво ново ще се случи след 2 месеца, мозъчна операция ли? Тези непрекъснати избори са подигравка

Ружа Райчева 26 август 2021 в 16:02 3916 1

След като същите хора са пак в парламента след изборите, какво ново ще им се е случило след 2 месеца – мозъчна операция ли, промяна на моралните критерии ли? Подигравка е със съдбата на България непрекъснато хората да бъдат пращани на избори, без да има яснота.

Това заяви народният представител от "Изправи се! Ние идваме" Арман Бабикян в кулоарите на Народното събрание след като президентът обяви, че дават третия мандат на БСП утре. 

Според него въпросът не е в цифрата на мандата, тъй като от ИБНИ са обявили своите принципи многократно. 

От гражданското движение ще продължат да настояват да няма участие на ГЕРБ или ДПС в потенциален кабинет с трети мандат. 

"Подкрепата ни зависи от програмните ни приоритети свързани с реформа в правосъдието, пенсионната реформа, базиране на икономика върху знанието. В политиката няма място за разочарование – това е за бразилските сериали", категоричен е Арман Бабикян. 

По думите му от ИБНИ не се притесняват от избори. 

"Аз лично правя избори почти цял живот, тъй че не се притеснявам от това", добави той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

1

kokoten

26.08 2021 в 18:16

Грешиш,пич...сганта заслужава точно това-да се подиграваш непрекъснато с нея и да я крадат като за последно разни Мутри и Свини и Догановци....така че,с бодра стъпка пред урните(машините) и така до края на света...и те така...