Кадиев за Бююк: България осъди човек на смърт

OFFNews 12 август 2016 в 10:15 6222 3

Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Румяна Бъчварова буквално осъдиха на смърт един човек, изпращайки го в Турция, каза лидерът на партия „Нормална държава” Георги Кадиев пред бТВ по повод решението да предадем на Турция Абдуллах Бююк.

В живота не всичко е право и дипломация, има и човешки ценности, добави Кадиев.

По думите му българските власти прекрасно са знаели, че връщат Бююк в държава, в която току-що бяха уволнени 5000 съдии, която иска да върне смъртното наказание, която ще смаже този човек без никакво съмнение.

Според Кадиев това е сделка и Турция умее да оказа натиск върху премиера.

Изборите

Георги Кадиев коментира и кандидата на левицата за президент ген. Румен Радев.

Не съм срещу военните, аз съм син на военен, но за партия „Нормална държава” президентът трябва да е обединител, дипломат, умее да изгражда мостове, а не да ги разрушава.

Всеки има право да влезе в политиката, но не мога да гласувам за хора, чиито политически позиции не знам, изтъкна Кадиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12439

3

Данаил Минчев

15.08 2016 в 17:33

"Г-н Бююк е бил в крачка и е излишно да обтягаме отношенията си Турция."

Така ли-и-и? Виж ти! Ами хайде да поканим Ердоган да срине паметника на Шипка, за да не си обтягаме отношенията. Всичко ли, което Турция иска, ще й го даваме?

"М.Манолова може да бучи като булдозер колкото й гърло държи,но не можем да си позволяваме един човек потенциално да заплашва живота на десетки българи."

Един изрод отне живота на стотици и ние си затраяхме. Ако бяхме осъдили навреме репресиите на Ердоган, сега нямаше да се налага да му слугуваме. Колко трябва да си тъп, за да спориш по безспорни истини.

26179

2

ELPIDA

12.08 2016 в 10:37

Г-н Бююк е бил в крачка и е излишно да обтягаме отношенията си Турция.
М.Манолова може да бучи като булдозер колкото й гърло държи,но не можем да си позволяваме един човек потенциално да заплашва живота на десетки българи.

26179

1

ELPIDA

12.08 2016 в 10:28

"Всеки има право да влезе в политиката, но не мога да гласувам за хора, чиито политически позиции не знам, изтъкна Кадиев."

Кадиев, ще си ги изясниш по време на кампанията.
Хем не искате да е някой от "старите муцуни", хем искате да е независим...
Аре, баста с разтягането на локуми !