Кадиев и Лъчо Мозъка си обещаха да си счупят носовете

OFFNews 03 февруари 2016 в 18:29 9763 13

Снимка OFFNews / Сергей Антонов

Разгорещеният разговор между Кадиев и Иванов

Независимият депутат Георги Кадиев и този от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Лъчо Мозъка си размениха остри реплики и закани за саморазправа по време на днешното пленарно заседание.

До напрежението между двамата се стигна след като Кадиев поиска прегласуване на избора на вицепремиера Кунева за образователен министър, защото "групата на ДПС не успя да гласува - само 20 от 30 гласуваха, тази на Атака също не успя - само 5 от 11". Така независимият депутат намекна, че двете опозиционни партии реално са помогнали за избора на Кунева.

Кадиев слезе от трибуната и тръгна да се връща на мястото си, но депутатът от ГЕРБ му каза нещо, което го ядоса. Той се върна няколко крачки назад и застана над седналия Иванов. Двамата започнаха да си разменят остри реплики. "Ти какъв си и какво искаш", попита Кадиев колегата си от ГЕРБ, но така и не стана ясно какво го е ядосало.

След това двамата излязоха извън пленарната зала, за да се разберат помежду си. Оттам се чу репликата: "Следващия път ще ти счупя носа". Разгорещеният им спор продължи още няколко минути, а през това време председателят на парламента Цецка Цачева обяви, че закрива заседанието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!