Йотова: Не за първи път се правят опити за агресивна политизация в системата на вътрешните работи

OFFNews 31 август 2023 в 12:50 849 2

Илияна Йотова

Снимка БГНЕС/НАДЕЖДА ПЕЕВА

Илияна Йотова

Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира вчерашната оставка на главния секретар на МВР Петър Тодоров. В Свищов тя заяви, че не за първи път се правят опити за агресивна политизация в системата на вътрешните работи и обвърза рокадите с предстоящите местни избори, предаде БНТ.

"Ако някой мисли, че така ще спечели изборите, дълбоко ще греши и ще се кае само след един месец. Не МВР ще спечели следващите местни избори", каза Йотова.

Според нея "стриктно се спазват предписанията от партийното събрание на ПП". Тя смята, че това е техният начин да правят политика и той ще продължи и в следващия етап. 

Вицепрезидентът коментира и изказването на Николай Денков относно това, че няма да има повишаване на цените на тока.

"Вчерашните думи на Денков, че няма да има покачване на цените на електроенергията означава че те имат доста къс кръгозор. Те смятат, че дотогава правителство няма да има, а след тях другите да берат грижа", добави Йотова.

Коментарът на премиера беше по повод опасенията за съществено увеличение на сметките, които предизвика законопроектът за изменение и допълнение на Закона за енергетиката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1236

3

БотоксПутю

31.08 2023 в 18:47

Снимка като снимка. Аз като видя публикация с имета на горната госпожа, все се оглеждам да не би някое от внучетата да е зад гърба ми. Иначе за 30 и кусур години това, което е успяла да направи госпожата е да смени петолъчката с християнски кръст.

-529

2

6екеr4о

31.08 2023 в 14:34

Фотосите в този сайт са наистина уникални и всеки един от тях казва повече от хиляда думи!
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика