Иво Христов: Цялата власт е в ръцете на една партия – държава и дори на един човек

Иван Кръстев: Да сложим край на този тумор

OFFNews Последна промяна на 23 май 2019 в 08:59 1091 0

Цялата власт е в ръцете на една партия – държава и дори на едни човек. Вие знаете, че този човек разполага с цялата държавна хазна, че той се разхожда триумфално из  страната в момента и дава обещания за пари. Това са вашите пари. Във всеки момент в който медиите казват Борисов отпусна, даде, обеща, проверете джобовете си, той бърка там някъде за да ги даде тези пари.

Това заяви Иво Христов, кандидат за евродепутат от "БСП за България" заедно с кандидата за евродепутат на левицата Иван Кръстев на заключителното събитие от кампанията в Разград.  По думите му, за да не продължава това, заради което България е една обезлюдяваща и демографски умираща страна, която създаде класа от евромилионери с техните апартаменти, къщи за гости, къщи  в Барселона и която прогони 2 млн. българи зад граница трябва да гласуваме на предстоящите избори. 

Иван Кръстев също заяви на разградчани, че е  време е да сложим край на този тумор. "Ние сме хора които вече 130 години отстояваме тезите на солидарността, справедливостта и разбирателството между хората. Всеки от нас е равен в правото и възможността да го направи. Аз не искам да ви агитирам най-малкото защото след два дни предстои най-красивия български празник на духа, той е мой празник по ред причини. Това което искам да ви кажа е, че както нашите първоучители, възродители са повярвали в свободата на духа, повярвайте и вие!", каза Кръстев. Според него идва нов ден и начало след 26 май.  "България няма да е същата, защото БСП е единствената сила което е побеждавала ГЕРБ и ще го направи отново тази неделя. Ще спечелим тези избори и ще донесем промяна в България", заключи Кръстев.

По рано през деня двама кандидати се срещнаха с жителите на Исперих и Кубрат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови