Иванчева и Петрова обявиха подкрепа за Мая Манолова

OFFNews 30 октомври 2019 в 09:26 8555 2

Биляна Петрова и Десислава Иванчева

Десислава Иванчева и Биляна Петрова заявиха подкрепа за Мая Манолова на втория тур на изборите за кмет на София.

"Това беше трудно решение, но ние смятаме, че липсата на позиция е равно на безотговорност. Ние сме убедени, че моделът на управление в София трябва да се промени и ние заставаме зад кандидатите на промяната, кандидатите, изправящи се срещу ГЕРБ, които се ангажират да работят за запазване на зелените площи и междублоковите пространства в столицата. Ние очакваме от г-жа Манолова, че ще сложи край на порочните практики за облагодетелстване на определени кръгове и ще работи за интересите на жителите на София", обявиха в съобщение до медиите двете участнички в първия тур на изборите.

Бившата кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева бе кандидат-кмет за София, а Биляна Петрова - за районен кмет на "Младост". 

Те изброяват ангажиментите, които очакват от Манолова: преместване на строежите от междублокови пространства в Младост и другите квартали в София; стриктно следене за спазване на минималния изискуем процент озеленяване при ново строителство; проверка на реституциите и продажбите на общински имоти; борба с имотните измами; прекратяване продажбата на общински терени, за да има къде да се изграждат училища, детски градини и да се местят инвеститори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови