Ива Митева: Не си говоря с Татяна Дончева

Предполагам, че Татяна Дончева е храстът, тъй като е оцеляла в политиката повече от 25 години, смята председателят на парламента

OFFNews 07 септември 2021 в 13:55 5906 3

Така и не разбрах кой е високото дърво и кой е храстът, а всички знаем, че храстите оцеляват бавно, бавно и за дълго. Предполагам, че храстът е г-жа Дончева, тъй като е оцеляла повече от 25 години в политиката, заяви председателят на Народното събрание Ива Митева в кулоарите на парламента. 

Според нея "такива политици доказват, че промяна не може да се случи, докато участват в процеса". 

Ива Митева не приема подобно "отвратително поведение" и намира това за "отвратителен начин на правене на политика"

По думите на ѝ Татяна Дончева е направила опит да кадрува още по времето на 45-ото НС. 

"Тогава тя излезе с едно заявление, че съм редила кабинет със Слави Трифонов по нощите, когато я питах кога го е видяла и чула това от мен, и тя учудено ме пита „Не си ли?“", сподели председателят на Народното събрание. 

Ива Митева призова Дончева да спре да импровизира и да прилага правилника докато заседават, защото "всичко друго е обидно".

Митева сподели, че двете дами са спряли да общуват и не разговарят. 

По повод скандалът между Дончева и Радостин Василев тя коментира, че Дончева нищо не ѝ е предлагала лично, и че за пръв път е чула за ситуацията с по време на снощното интервюто на Василев с Тошко Йорданов. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1730

3

Ivan

07.09 2021 в 19:01

Ива, Ива.....Просто съжалявам, че повярвах в пробутваната мантра, че си стойностна личност! Защити дисертация там, където аз съм работил повече от 40 години. Не те възприемам като лице на БАН!

11730

2

Батко

07.09 2021 в 16:04

Активирането на тролове, защитаващи Дончева показва, че историята й не е чиста.

6145

1

kokoten

07.09 2021 в 14:21

Тая пръдла се опитва да блести с цитати на небезизвестния Васко Кръпката,който няма една своя написана нота,а адаптира разни блатни текстове към музиката на хора,написали я,преди 50 и повече години с надеждата,че няма да разберем,че той не е написал и нота от нея...изобщо в ИТН е пълно с плагиати,пръдльовци и чалгари...нищо сериозно няма там,освен това,че Баш Чалгаря е абсолютно непригоден за политическа дейност(заедно с нещастните кретени около него)....