Юлиан Ангелов, Контрера и Веселинов водят листите на ВМРО в София

OFFNews Последна промяна на 01 март 2021 в 16:55 1014 0

ВМРО регистрира своите листи за предстоящите парламентарни избори в София. Водачи в 23, 24 и 25 МИР са съответно Юлиан Ангелов, Карлос Контрера и Искрен Веселинов. 

Над 30% от кандидатите са от гражданската квота.

В 23 МИР-София водач е Юлиан Ангелов. Той е организационен секретар на ВМРО и на ПГ на "Обединени патриоти". Завършил е икономика и е семеен с две деца. В същата листа от гражданската квота са: ген. Кирил Радев – бивш директор на НСБОП, Боян Чуков - експерт по борбата с тероризма, Кристина Димитрова – певица и университетският преподавател Михаил Оцетов.

В 24 МИР-София водач е Карлос Контрера. Той е общински съветник в София, председател на комисията по транспорт към Столична община. Още известни лица от гражданската листа в 24 МИР са: икономистът Кузман Илиев, певецът Искрен Пецов, агент Тенев и други.

В 25 МИР–София водач е съпредседателят на групата на „Обединени патриоти" и заместник-председател на ВМРО Искрен Веселинов. В листата на ВМРО за 25 МИР намира място и представителят на РОД Давид Александров – баща на четири деца, експертът по антитероризъм проф. Христо Смоленов и други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови