ИТН: Да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие

OFFNews Последна промяна на 03 декември 2021 в 10:49 462 0

Снимка Архив

Любомир Каримански

Да предложим на обществото истинска и осезаема промяна, призова Любомир Каримански от "Има такъв народ" в словото си от името на групата по време на откриването на 47-ото Народно събрание. "Да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие, достойни за народния представител", призова още той. "Необходимостта от възраждане и обновление е повече от жадувана", допълни народният представител от ИТН.

Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение, почтеност, знания, умения и опит е необходимо да обединят усилия и да запретнат ръкави в решаване проблемите, пренебрегвайки егото си, каза Любомир Каримански.  Според него е необходимо да се спре поставянето на гордостта пред напредъка.

"Управлението на знанието като подход към управлението на държавата не е нова концепция. То е най-вече и основен източник за необходимите
трансформационни процеси. Важно е да стигнем до ефективно управление на знанията", каза още той. "Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощ и предложим на обществото истинска и осезаема промяна, свързана с високи нравствени критерии и стандарти, независимо от политическата украска. Предприемаческияг дух се свързва с творческия потенциал на човека", каза още Каримански.

"Парламентарната група на ИТН ще направи всичко възможно да бъде съставено правителство, парламентът да работи през целия си мандат. Ние ще се стремим да следваме трите принципа за процъфтяване на човешкия живот", зарече се още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови