Ицо Хазарта кани на протест: Подиграват се гадно и нагло с моя народ

Мръсната машина може и трябва да бъде спряна, пише депутатът от "Продължаваме промяната"

Ружа Райчева 18 ноември 2022 в 12:57 3360 6

Ицо Хазарта в пленарната зала

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Ицо Хазарта в пленарната зала

Част от народните представители се подиграват изключително гадно и нагло с моя народ. Опитват се абсолютно незаконно да променят правилата за гласуване и да фалшифицират резултатите от всички следващи избори. Бързината, с която пробват да го направят, е показателна за намеренията им.

Това написа във Фейсбук депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта. Той обяви, че ще присъства на протеста тази вечер в София срещу връщането на хартиените бюлетини под надслов: "За честни и свободни избори"

Хазарта пише, че тъй като подхожда към работата си отговорно, е искал днес даде отчет за свършеното от него и колегите му в ПП - внесените от тях законопроекти, както и напредъка на Хазарта в борбата му за подобряване на живота на децата в Центъра за настаняване от семеен тип.

"Вместо това обстоятелствата ме принуждават да направя нещо друго. Да се присмиваш и да подценяваш възможностите на няколко милиона българи е отвратителна наглост. Да се изплюеш в лицата на над един милион българи в чужбина, след като си ги изгонил оттук, е престъпление", пише той. 

Ицо Хазарта е на мнение, че като народен представител е длъжен да застане срещу "подобна наглост". "Като човек и като българин съм длъжен да отида днес в 18:30 часа на протеста пред Народното събрание. Мръсната машина може и трябва да бъде спряна", пише още той. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12315

5

denislav

18.11 2022 в 20:32

Г-н Георгиев, поради безкотролното рамножаване на индивиди като вас, на тая територия вече наистина няма народ, а биомаса.

С интелектуалния капацитет на едноклетъчно - прилагам цитат от уикипедия:
Едноклетъчни се наричат организмите, които се състоят от една клетка. Тя изпълнява всички основни функции за един организъм: хранене, дишане, растеж, размножаване, движение, приспособяване към външната среда.

Както се вижда, мисленето не е заложено сред основните функции.

Тъй че, много ви моля, спестете ни словоизлиянията си относно хора, които балгодарение на някакви лични способности и умения, са постигнали нещо в живота си.

Вие, очевидно, не принадлежите към тази група.
Съдейки по тезите, които застъпвате в този форум, вие сте по-скоро тук: https://www.youtube.com/watch?v=9oByFBpMgcA

Така че, много ви моля, стойте терпеливо, чакайте някой да ви даде и се опитайте поне да не пречеите на хората, които знаят, могат и искат да свършат нещо и във ваша полза.

14469

2

случайно прочетох

18.11 2022 в 15:03

Дано отидат повече млади хора придружени от бабите или дядовците им, та да се светнат от хартияната коалиция, че да не можеш да гласуваш на машина не зависи то възрастта! (Борисов гласува около 2 минути и се поизпоти :–)))

75

1

230 млрд баксов

18.11 2022 в 13:27

Браво Ицо!!!
Там сме!!
 
X

Да помогнем на украинските деца!