"Историята с Николай Бареков за мен е провал и урок"

OFFNews Последна промяна на 29 март 2015 в 12:05 8662 25

Нешка Робева

"Историята с Николай Бареков за мен е провал и урок".

Това обяви пред Нова телевизия Нешка Робева, която беше част от България без цензура (ББЦ).

В отговор на твърденията, че е направила всичко за пари, тя заяви, че не я интересува кой в какво я обвинява, но не може да прости. Тя отново поясни, че не е подкрепяла Бареков, а една идея.

"Аз съм много доверчив човек, понякога наивен. Доверявала съм се и съм била лъгана. Няма да кажа кой е най-големият лъжец, когото познавам, защото още се надявам. Това са млади хора. Надявам се те да не се окажат тези измамници", призна Робева.

По думите й има само едно предсказание на Ванга, което не се е сбъднало. "Нашите политици правят всичко възможно да не се сбъдне. То е за нашите взаимоотношения с Русия. Думите й бяха: Нема Америка да ни помогне, Русия ще ни спаси", каза Нешка Робева.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.03 2015 в 16:07

Това комунистите винаги така говорят:ние така мислехме,ама друго
стана.Никой никога не е виновен.Ванга така и казала на ушенце,
а на Ванга и казали извънземните.И накрая разбира се - Русия ще
ни оправи!Приказки за идиоти.

31.03 2015 в 11:06

Скрий се, Нешке - излагаш се, стана за кашмер! Само алчност и болни амбици са те ръководили досега в живота! И остави кокалите на Ванга да почиват спокойно!

31.03 2015 в 09:15

Сънувах баба Ванга и тя ми каза: Нешка ке стане за резил и ке я оправат руснаците. Хем ке я оправат, хем и рубли ке и дадат, ама тя ке иска още и още и накрая и те ке я изгонат.

30.03 2015 в 20:28

Аз искам да разбера ЗА КАКВА СУМА стана за резил баба ти Нешка. Има-няма за 50 000 май, а?
...а да - и стига вече с тея номера Ванга казала това Ванга казала онова.... само дъртите комшийки от входа ги кльопат тези гризинки.

30.03 2015 в 19:33

Тя Русия почна вече ни спасява веднъж, после втори път и сега ще бъде третия път, ама Нешка Робева няма да стане активен борец, щото третото спасяване не е планувано за този век. Първо Европа щяла да стане мюсюлманска до към средата на този век, но чак 2300 щяло да почне възраждането на християнството от Франция. Тогава и Путин ще е минало и може Русия пак да помогне на християнския свят. Може и да не стане така, защото онези със звездите, които й говореха на Ванга бяха от варшавския договор, пък него вече го няма...

30.03 2015 в 17:47

Ами като лапаше кебабчетата?

29.03 2015 в 21:57

Това пък публично да си признаеш че си доверчив човек та чак до наивност, и после да влизаш в политиката с романтичните идеи за спасяване на една държава, е едно от най- най- най-глупавите неща, които можах да прочета от Нешка. Невероятно просто!!! Наивните в политиката са като наивните на война - трепят ги най-бързо. В живота наивността и доверчивостта най-често могат да те дръпнат надолу, щото в тоя живот има много хитри умове дето само чакат наивната овчица да им падне в ръчичките. А тя милата после в блеещо гласче "Ами аз съм много доверчива." На такъв човек аз примерно никога повече не бих имала доверие. Е, не че някога съм имала доверие пък на Нешка, то й е изписано на лицето че нищо не разбира от политика и нещо не е на тоя свят, та, говоря принципно. Подобно изказване тотално я шутира аут от играта. Само в спорта може да е добра. Защо не ми е ясно хората си мислят че като са добри в едно могат да са добри във всичко? Пък после се излагат публично.... грозна картинка

29.03 2015 в 21:54

Абе, говорителите на Масква не станаха ли нещо множко? Кремълския посланик няма да смогне да им плати на тия. И тая говорителка на Ванга не спря да бълва от нейно име глупости.

29.03 2015 в 18:40

Супер долен миндил си ти Нешке! Не си глупава ами просто си супер алчна брантия. Да ти приседне дано!

29.03 2015 в 18:34

Нали разправяше , че ако се разочарова, "ЗА УШИТЕ ЩЕ ГО ИЗМЪКНЕ " от парламента? Ай да вземе да го докопа за ушенцата - развява ги достатъчно често и тука, не е като да трябва да ходи чак в Брюксел!:) Грам срам ако имаще щеше да се покрие вовеки веков, ама нали идат избори- пак ще се присламчи някъде, белким прилъже някоя и друга наивна електорална душица...