Исмаилов: Местан се помисли за мажоритарен акционер в корпорацията ДПС

OFFNews 06 януари 2016 в 10:48 4018 3

Снимка БГНЕС, Архив

Корман Исмаилов.

"ДПС е една холдингова корпорация, тя е мафиотска организация. Говори се за кауза, за идея – няма нищо подобно", заяви депутатът от Народна партия "Свобода и достойнство", част от Реформаторския блок, Корман Исмаилов пред bTV. 

Според него в ДПС в момента тече рокада - царят и топът си разменят местата. "Царят става по-защитен, а топът се развива в играта", категоричен беше Исмаилов, като допълни, че Лютви Местан е помислил, че е "мажоритарен акционер в корпорацията ДПС".

По думите на Исмаилов почти никой от партията не е знаел до последно, че Местан ще бъде председател на партията. „Пак толкова не знаеха, че ще го отстрелят”, допълни той.

„Тук имаме три фактора – факторът Доган, който се отдръпна, факторът Местан и един друг фактор – дипломат, който с много неадекватни действия си развя коня на терена на нашата страна”, каза Исмаилов, като отказа да назове името на въпросния дипломат.

„Действията на Местан бяха тотално неадекватни, сигурно е бил заплашен или подплашен, за да търси сигурност в мисията”, каза Исмаилов по повод посещението на Местан в турското посолство.

На въпрос дали Турция ще превземе ДПС Корман Исмаилов отговори, че не смята така.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!