"Искахме да проверим дали ГЕРБ вече са тръгнали за морето"

Симона Костадинова Последна промяна на 05 юни 2015 в 10:00 2341 4

"Маниерът, че друг е виновен за всичко, не върви на осмия месец от създаването на това правителство. Депутатите на БСП са тук. Искахме да направим проверка дали ГЕРБ вече са тръгнали за морето, както имат навика да правят през лятото, и дали си спят вкъщи".

Това заяви депутатката от БСП Мая Манолова пред журналисти в Народното събрание по повод решението на партията да не се регистрира днес в пленарна зала.

"Извинявайте, четири парламентарни групи, с такова мнозинство, да не могат да започнат пленарно заседание - това според мен е абсолютно несериозно отношение от тяхна страна. Много се разхайтиха депутатите от ГЕРБ и от управляващата коалиция. Работното време започва в 9 часа", каза Манолова.

Според червената депутатка решението на БСП да не се регистрира било начин да се напомни на народните представители от управляващата коалиция кога започва работния ден.

"Всички български граждани ходят на работа. Така че да бъдат така добри хората от четворното мнозинство да идват навреме. Да внимават, да участват, да дебатират, да слушат - затова ги избират", обяви Манолова.

Тя подчерта, че за БСП промените в Закона за горите са важни и те ще бъдат приети, но "депутатите от ГЕРБ трябва да бъдат сваляни на земята от време на време".

На въпрос дали БСП са синхронизирали действията си с ДПС Манолова отговори, че не се налагало. "Синхронизирани са действията на ГЕРБ с ДПС вчера, когато отхвърлиха законите за референдумите", каза тя.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.06 2015 в 12:45

До Кънчо Путкодеров:
Ела бе, нещастник шибан ! Ей такива страхливи тролове като тебе са силни, само пред монитора. Ела да ти видя фасона, та да разбера къде живее и спинясалото ти копеленце, което също ще увисне на стълба, до другите българопродажници ! Ъ

05.06 2015 в 12:28

Хомо даже не мога вече да те съжалявам. Каже къде си, да дойда с лопатата.
:)))))))))

Истинската позиция на магнолийчо е в казоното при роско путиту. Ама била засекретена... Дано си жив дейба твойто мами извратено дейба да разбереш след 30години кво е казал главатаря ви тогава.
Дано, ма на дали!
Абе възможно ли е да си толкова проЗД и да не виждаш толкова очевадни неща?!

05.06 2015 в 12:12

Правят се, че не са комбина с ДПС, но хватките които направиха тази сутрин, говорят обратното ! Точно тези хубавци от ДПС, БСП и АТАКА са отговорни за фалита на КТБ. Волен дори започна предварително да си харчи източените милиони в Париж, Вардеро и пр.
Смърт на червено- кафявитец путиноидни фесове !

05.06 2015 в 10:24

Абе тая маскирана чапла по колко виагри взима на ден, че е винаги толкова надървена!