И Слави опроверга Борисов за договорен кабинет с първия мандат

OFFNews 06 юни 2023 в 18:30 1530 0

Слави Трифонов

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Слави Трифонов

След лидера на БСП Корнелия Нинова, и Слави Трифонов опроверга бившия премиер Бойко Борисов, че е бил договорен кабинет с първия мандат. 

Лидерът на "Има такъв народ" нарече Борисов патологичен лъжец.

След като бе избран съставът на редовното правителство лидерът на ГЕРБ заяви, че е слушал колегите (по време на дебатите), но не е искал "да се кара допълнително с тях", защото до вчера са се наричали партньори.

"Ако г-жа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има правителство с първия мандат. Примерно Гроздан Караджов щеше да е министър на транспорта. Бяха договорени дори министрите, да не си отварям повече устата", каза още той.

Трифонов написа, че патологичният лъжец лъже не само когато има интерес, а и защото явно изпитва удоволствие от лъжите.

"Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител. Гледах по телевизията днешната му лъжа - той каза, че имало договорено правителство с участието на „Има такъв народ“ и че първоначално министър на транспорта щял да бъде Гроздан Караджов", категоричен е шоуменът.

Трифонов определи думите на Борисов като лъжа и допълни, че Гроздан Караджов би бил перфектен министър на транспорта, но никой не е водил никакви преговори по никакъв начин за никакви хора между ГЕРБ и „Има такъв народ.“

"Знам това, защото аз съм лидер на „Има такъв народ.“ Всеки може да каже всичко в българското публично пространство. Но ако Бойко Бориков, Кирил Петков и Асен Василев ви кажат „Добър ден“ - погледнете къде е слънцето. Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев са еднакви, защото на лъжата краката са къси", допълни той.

Според него не случайно сега са в коалиция - защото любовта не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока.

"А с тях вървят ли двама – тия двамата са от ДПС", написа той, визирайки положителния вот на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ и депутата Делян Пеевски при гласуването на редовното правителство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови