Герджиков: Няма да ми е лесно

OFFNews Последна промяна на 25 януари 2017 в 08:15 8418 5

"Ще работя за приемственост", заяви служебният премиер проф. Огнян Герджиков обяви пред БНТ.

Според него освен да организира честни избори, кабинетът има задача да работи по подготовката на председателството на България на Европейския съюз.

Герджиков отбеляза и че държавата трябва да се управлява така, че да бъде спокойна.

"Не мислете, че това е лесно. Това е една огромна отговорност, една огромна тежест. Не беше никак леко да приема тази тежест върху гърба си, тъй като знам колко е трудно", каза Герджиков.

Той обърна внимание и на тежката международна обстановка.

„Знам колко е трудно не само за България, светът е в едно състояние – турбулентно. Ние сме част от демократичния свят. Много ще разчитам на подкрепата на президента, също и на хората, посочени от него за министри в служебния кабинет“, каза още професорът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25481

4

Izalina

25.01 2017 в 09:29

Голямо важно. Какво пък чак толко могат да объркат за два месеца?
Да си минават по реда и да се видим колко струваме ние на изборите, като сме толкоз умни.

21762

3

spirit оригиналът

25.01 2017 в 09:19

Това правителство имаше огромно морално значение,но явно пак по старому ще я караме.Огнян Герджиков – мазен, царски екземпляр, минаващ за симпатичен с „остроумие“. Рожба на Симеон Сакскобурготски. А Симеон/царят плъх/ е бащица на Бойко Методиев Борисов. Финансов министър – Кирил Ананиев, зам.-министър на финансите в правителствата на Костов, Сакскобургготски и Станишев. От Бай Тошо през съветник на Гоце – и по пътя прибрал половин милион от ония „бонуси“. Външен министър – Ради Найденов, бивш посланик в Берлин и бивш началник на кабинета на премиера Сакскобургготски. Царска/царят плъх/ рожба.

25215

2

Лопе де Вега

25.01 2017 в 08:32

Защо бре, професоре, защо да ти бъде трудно? Както винаги си правил ще слушаш каквото ти наредят шефовете и ще изпълняваш. Какво толкова има. Че това е най-лесната работа у нас - министър-председател. Я виж кои са били вече. Даже твоя бивш господар, когото наричаше задъхвайки се от слугинско усърдие "ваше величество" беше премиер. Отврат!!!

Поздрав!