ГЕРБ решава съдбата на сглобката във Велико Търново

OFFNews 11 ноември 2023 в 09:50 1397 0

Бойко Борисов

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Бойко Борисов

Областните координатори на ГЕРБ вече пристигат във Велико Търново, където партията се очаква да вземе решение дали ще продължи да участва в управелението, т.нар. "сглобка". 

В читалище "Надежда" в града на болярите се очаква да пристигне лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде Нова телевизия. В сряда той обяви, че днес ГЕРБ ще реши при какви условия ще продължи да подкрепя правителството "Денков". 

По време на изборите Борисов направи няколко противоречиви изказвания за кандидата за кмет на София, издигнат от "Продължаваме промяната - Демократична България" и "Спаси София" Васил Терзиев. Лидерът на ГЕРБ включително веднъж каза, че за него в този момент "сглобката не съществува". 

В Националното съвещание ще участват представителите на Изпълнителната комисия, новоизбраните кметове и общински съветници, народните представители и областни координатори на ГЕРБ.

Във вчерашно изказване Борисов каза, че "ГЕРБ ще подкрепят правителството до утре", когато на среща с партията "всички плюсове и минуси ще бъде изговорени".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки