ГЕРБ покани граждани от смесени региони, за да се оплачат от ДПС

OFFNews 28 март 2014 в 10:58 2148 4

Цветан Цветанов

Снимка БГНЕС

Среща между зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и граждани от смесени региони, които се оплакаха, че са репресирани от ДПС, се състоя днес в парламента.

По покана на ГЕРБ в Народното събрание дойдоха жители на Община Гърмен и от Област Шумен. Основната тема на разговора бяха уволненията и натискът, който потърпевшите твърдят, че ДПС оказва в тази област.

"Ние искахме хората да могат лично да заявят личните си преживявания и болката, която има в тази смесени региони. И понеже винаги се говори за национално отговорни партии и за толерантност, хората тук са уволнени не на професионален принцип, а защото не са за ДПС", каза в началото на срещата Цветанов.

Той даде думата на Асим Адемов, който при мандата на ГЕРБ е бил директор на основно училище в Гоцеделчевско.

"23 години съм в системата на образованието като учител, а в последните три години като директор на основно училище. Бях уволнен по политически причини, както ми бе обяснено от началника на регионалния инспекторат, който каза, че нареждането е на г-н Ахмед Башев, защото аз съм бил калинка. Как съм калинка, като 23 години работя в системата на образованието?", попита Адемов.

Той посочи, че не е единствената жертва на политически натиск и че в смесените региони ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!