ГЕРБ: Мотивите за вота на недоверие са комична компилация

OFFNews 23 януари 2018 в 09:40 4106 1

Не очаквам особено качествен дебат по вота на недоверие. Мотивите за него бяха доста тайнствени до онзи ден. За тях се говори от ноември и се търси подкрепа още от преди това. В един момент обаче БСП се оказа сама. 

Мотивите са комична компилация от социологически изследвания, вестникарски изрезки и разни мисли на разни хора от така наречения елит на БСП”, заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ по Нова тв. 

По думите й "кьорфишек се оказа, че има скандален доклад на ДАНС". Нямаме притеснения по отношение работата на която и да е институция. През 2016 г. е направен доклад с констатации, които Финансовото министерство е отстранило поетапно, обясни тя.

Има само една констатация, която е в процес на отстраняване заради технически усложнения. Законът за акцизите стана факт през 2007 г. До 2010-а, докато правителството на ГЕРБ не разработи тази система, тя не функционираше”, каза още Атанасова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12779

1

Немец

23.01 2018 в 11:44

....не знам кое е комично или трагично,но е факт,че в БГ-то няма нито едно дело за корупция по високите етажи(камо ли да има осъден),по скоро това е комично,както и напъните на герберастите напълно да неглижират проблема...за съжаление 80-те % дебили спят и чакат да дойде някой и да им реши проблема....спете,дебили,спете.....