ГЕРБ: Кандидатите за кмет в София на дебат с екипите си, Манолова крие с кого ще работи

OFFNews 30 октомври 2019 в 13:47 5935 0

Предизборният щаб на ГЕРБ-София и партньорите ни от СДС-София отправихме покана за дебат преди балотажа тази неделя между кандидатите за кмет Йорданка Фандъкова и Мая Манолова, заедно с техните екипи. Мая Манолова отказа участие. 

Това се казва в позиция на щаба на столичния ГЕРБ. В текста пише още: 

Категорично изразихме позиция, че дебатът трябва да се проведе на неутрална територия и с възможност да бъде отразен от всички медии, които искат това. Получихме покана за организирането му от БНТ, които поеха ангажимента да организират и да осигурят достъп на останалите медии. Обществената медия е естествен домакин на този дебат.

Г-жа Мая Манолова отказа участие в дебата за София, който предложихме, и който обществената медия беше готова да организира. Г-жа Манолова продължава да крие както лицата на хората, които стоят зад нея, така и произхода на средствата, с които финансира кампанията си. Това са много важни въпроси, от които тя продължава да бяга и не дава отговори.

Категорични сме, че вече е време, заедно с кандидатите за кмет, да дебатират и екипите им, които ще носят отговорност за изпълнение на предизборните програми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови