ГЕРБ и управляващите продължават да се цакат с анкетни комисии

Нели Чолашка Последна промяна на 28 март 2014 в 14:16 1787 8

Депутати

Управляващите парти и опозиционната ГЕРБ продължават да се надцакват с предложения за анкетни комисии.

Хората на Бойко Борисов отново  поискаха днес парламентарна комисия да разследва изграждането на оградата по турската граница, след като преди седмица им отхвърлиха това предложение.

В началото на месеца проверка на Инспектората на Министерския съвет установи, че изграждането на стената ще струва на държавата 9 млн. лв. вместо очакваните около 5 млн. лв. Причината е, че строителството беше възложено на военните и те пискали допълнителни средства за осигуровки, командировъчни и др.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров пък поиска анкетна комисия, която да разследва имал ли е тайна среща президентът Росен Плевнелиев с шефове на ЕВН във Виена в началото на тази седмица, докато у нас държавата се готви да започне процедура по отнемане на лицензите на третие ЕРП-та, сред които е и ЕВН, заради дългове към НЕК.

Това може да се разглежда и като държавна измяна, заради която на президента може да се иска импийчмънт, уточни Сидеров. Той щял да предложи в анкетна комисия да се разследват и други скандали около Росен Плевнелиев.

Това е парламентът, който успя да създаде най-много анкетни комисии за по-малко от година работа. Направени бяха и интересни компилации между отделни скандали, като анкетната комисия 2 в 1 за внезапното напускане на Христо Бисеров от ДПС от всички постове и нямащата никаква връзка с този казус среща между Бойко Борисов и Бисер Миланов-Петното.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.03 2014 в 20:16

парламентаризма и марксизма и комунизма си приличат,всичките се борят срещу личностите и героите и издигат в култ решението на тълпата,даже ако всички гласуват коректно и няма фалшификация на изборите ,изборът на тълпата на народните маси ще са обезателно тъпи,за да не съм голословен ще кажа че от сто глупака няма да направиш даже един умен човек и от сто инвалида няма да направиш един гладиатор,сега парламентът на България е пълен с страхливци и кариеристи,даже случайно да попадне там талантлив държавник те бързо ще го изхвърлят от там щото ты не е от тяхното семейство тъпи престъпници.Партии не са нужни в управлението на страната ,религии и разни идеологии враждебни на народа и отечеството трябва да се забранят с закон,всичкото това разнообразие на цветове и идеи води страната в ада,ние всички виждаме как всички бягат от България ,а трябва да върнем всички млади хора и да повдигнем страната от разрухата

28.03 2014 в 20:06

Офшорлиев е слуга на Тиквоча, и работе само за връщане Първа Частна Банкянска обратно на власт. Само че, ще му излезе крива сметчицата. Не само, че няма да има пак гербаджийска диктатура, ами и Чехльо ще бъде ИМПИЙЧНАТ.

28.03 2014 в 20:04

в България е нужна силна еднолична власт,парламентарните изботи са голяма глупост,в изборните урни никога няма да се роди способен държавник който да води страната към светло бъдеще,много е просто господа.От 100 човека избиратели едва ли ще намерите двама които реално знаят как и кой може да изкара България от тежката криза,искам да кажа че решението на тълпата може да е само глупаво и ошибачно,група страхливи депутати които мислят само как да не загубят работата си и как да се издигнат в кариерната лесница не могат да вземат правилно за страната и народа решение.Много често депутатите гласуват по проблеми в свери на стопанския живот на страната от които нищо не разбират,важни решения могат да вземат само мъдреци,мъдри хора без престъпно минало доказали своето полужително отношение към България и народа и,доказали професионализма си,а депутатите могат да бъдат само съветници,изборите и референдомите с участието на необразованата тълпа са пагубни за страната.Историята на света показва,че за хиляди години всички държави в които са били периоди с демократични системи на управления са попадали в дълбоки кризи губили са тежки войни даже са се рушили,решенията които се вземат в парламента с гласуване са винаги глупави,губи се много време,единици трябва да вземат решения така по лесно се намират отговорните за прогреса или за грешките в ръководството,сега 300 човека гласуват вземат се неизгодни за страната решения престъпни решения а после няма кого да накажеш,не можем да обесим 300 депутата,от политическия хаос в България Европа и Русия печели интернационалния престъпен капитал ,големите играчи в сянка,еврейската финансова мафия и глобалистите,както искате така ме разбирайте,замислете се

28.03 2014 в 17:33

Защо Президента не отговори официално на поставените преди време въпроси: участвал ли е в офшорни фирми
и с него пътувала ли ли са с правителствения самолет служители на фирмата "Дънди-Прешъс"?
Ако си чист и нищо няма, какво да криеш - излизаш и казваш истината. В противен случай при мълчание остава съмнение за лъжа!! Колко пъти те попитаха от Атака, за това, а ти мълчиш и увърташ- ми Конституцията това, конституцията онова,...палячо!!! Все пак е публична личност и обществото очаква отговора му,....още повече набират скорост и останалите въпроси към Президента ни, но първо да разберем като какъв се явява той в случая на тази тайна срещичка във Виена?

28.03 2014 в 16:04

Да спретнат една глобална анкетна комисия за това кой най-много се е... с електоратa. И да го извикат за изслушване.

28.03 2014 в 15:57

Време е Офшорният плъх от Дондуков 2 да се маха! Той е държавен предател среща се с олигарси и им помага да ограбват по-удобно българският народ това не е президент, а мижитурка и палячо, той е президент единствено на ГЕРБ, защото беше назначен от тях по нечестен начин! Браво на Атакистите, ако всички в НС бяха като тях сега страната ни нямаше да е в това безисходно положение!

28.03 2014 в 15:23

ГЕРБ се опитват да отклонят вниманието около президента.

28.03 2014 в 14:31

Сладури ненаиграли се. Да вземат да свършат нещо вместо да обръщат парламента на говорилня и люпилня на компромати.