Георг Георгиев от ГЕРБ: Радев демонстрира наглост днес

OFFNews 01 февруари 2021 в 13:06 4007 0

Смятах, че президентът Румен Радев ще признае дълбоките грешки, които допусна, и няма да се кандидатира за втори мандат. 

Честно казано в неговото, надявам се, последно отчитане на дейността като президент, смятах, че ще признае дълбоките грешки, които допусна, изключителното разделение на нацията, което насади, и че в крайна сметка ще каже, че няма да се кандидатира за нов мандат.

Това коментира зам.-министър на външните работи Георг Георгиев от ГЕРБ след като участва в почитането на жертвите на комунистическия режим в София, по повод обявеното по-рано днес от президента Румен Радев, че заедно с вицепрезидента Илияна Йотова ще се кандидатират за втори мандат. 

По думите му Радев днес е демонстрирал наглост. 

"Да говориш за Ковид, че ти си бил проводник на мерки, на разум, във време, когато той отричаше съществуването на болестта, качи се миналата година на Шипка и се подигра с епидемията, с действията, предприети от държавите, от света, и днес да излезе да каже, че той е бил единственият, който е внесъл разум, това е мерзост", каза още Георг Георгиев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови