Футболната легенда Емил Костадинов влиза в ИК Антиджендър на БСП

OFFNews 01 март 2023 в 15:55 2710 2

ИК за референдум

Снимка БСП

БСП се похвали, че ИК за джендърството се разраства

Инициативният комитет за провеждането на референдум срещу влизането на джендър идеологията в българските училища се разраства, похвали се БСП.

Решението за инициативата бе взето на последния конгрес на партията. По-рано днес журналистът Иван Гарелов обяви, че се оттегля от ИК. 

Родителските организации, които на среща с председателя на БСП Корнелия Нинова подкрепиха горещо каузата на БСП и решението за провеждане на референдум, излъчиха свои  представители - адвокат Владимир Шейтанов (”РОД интернешънъл”) и Лилия Божкова („Български родители обединени за децата“). 

Знакови спортни имена също влизат в инициативния комитет – футболната легенда Емил Костадинов, световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на националния отбор по футбол Ангел Стойков.

Диана Тонова – общински съветник от БСП в Столичния общински съвет, и журналистите Александър Симов и Страхил Ангелов също заявиха подкрепа

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

865

2

Constanza

01.03 2023 в 18:04

БСП и останалите лицемери само си измислят някакви каузи с надеждата да отклонят вниманието от собствената си некадърност и безчестие.

1810

1

Maxim

01.03 2023 в 16:52

И на него му лъсна задника. Тези хора никога не са били свободни, независимо, че ги водят легенди.
 
X

Подкастът на OFFNews