Фандъкова: Шофирам сама колата си, не се возя в джипа на Борисов

Булгаргаз рекетира Топлофикация, подчерта тя

OFFNews 21 октомври 2019 в 08:55 3701 3

„Булгаргаз" е дружество, което продължава да рекетира Топлофикация София и аз не знам защо г-жа Мая Манолова ги защитава. 

Това заяви кандидатът за кмет на София на ГЕРБ и СДС Йорданка Фандъкова по бТВ. Тя подчерта, че парламентът вече е включил дружеството в списъка на фирмите, които могат да купуват суровина и от други доставчици. Това е начинът да се намалят задълженията на Топлофикация, по мое настояване дружеството спря да начислява лихви по прогнозни сметки, отговори тя на обвиненията на Манолова, че не е направени нищо, за да се защитят интересите на гражданите. 

Тя отново призова опонента си да си изясни отношенията с Бойко Борисов. Попитайте нея кои са орлетата на Борисов, каза още Фандъкова. 

Разбира се, че се чувам и виждам с Борисов, аз съм заместник-председател на партия ГЕРБ. Но моята кампания не сме коментирали, категорична бе тя. 

Фандъкова заяви още, че шофира колата си сама и не се вози в джипа на премиера. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3811

3

Toni2019

21.10 2019 в 11:27

Е щом шофира сама колата си в европейската столица с най-мръсен въздух направо ме просълзи. Такава жертва, такава човечност и невиждан професионализъм!
Браво бабо! В чужбина дават пример с колело.

18551

2

Нострадамус

21.10 2019 в 09:54

Първи сме в ЕС по риск от бедност. Една трета от българите живеят в риск от бедност или социално изключване. Данните са на Евростат. Разликата между нас и Чехия, където положението е най благоприятно, е 20 пункта... БЛАГОДАРЯ ви другарко фъндък и ДРУГАРЮ борисоф!