Европейската партия набира доброволци

OFFNews Последна промяна на 27 март 2019 в 10:27 1027 0

Европейска партия Волт официално стартира своята кампания за набиране на доброволци, които да се включат активно в кампанията за европейските избори.

Като носител на новия заряд в българската и европейска политика, търсим точните и мотивирани хора, които да предадат импулса на останалата част от обществото. Вярваме, че благодарение на общите усилия можем да бъдем силна държава в силен Европейски съюз, което ще доведе до достоен стандарт на живот и добри доходи. Всеки, който е активен и про-европейски насочен гражданин и иска да помогне за промяната на България и Европа, е добре дошъл в редиците на Волт, независимо на каква възраст е и колко време може да отдели, заявяват от младата политическа сила.

Доброволците ще се занимават предимно с организация на събития и представяне на каузите на партията пред гражданите. Това ще им даде ценен опит в организирането на събития, сертификат за осъществената дейност, работа в екип с млади и енергични хора с европейско мислене и възможност да се запознаят отблизо с начините на правене на политика и отстояване на гражданска позиция.

Всеки, които желае, може да се запише на [email protected]

Европейска партия Волт е създадена от младите Андреа Венсон (Италия) и Деймиан Бослагер (Германия), а лидер за България е Настимир Ананиев, председател на транспортната комисия в 43-то Народно събрание.

За кратко време Волт се разрасна като политическо движение с хиляди членове във всяка европейска държава и 12 регистрирани партии в Германия, България, Италия, Холандия, Франция, Испания, Швеция, Австрия, Белгия, Люксембург, Великобритания и Португалия. Основна цел пред партията е формиране на собствена група в Европейския парламент, за което са нужни 25 депутати от 7 страни. По този начин представителите на Волт ще участват пълноценно и активно при вземането на важни решения за съюза и ще отстояват принципите си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови