Движение 21 издига президента на федерацията по хокей за кмет на Сливен

OFFNews 21 август 2015 в 13:29 3560 1

Президентът на Българската федерация по хокей Красимир Кръстев ще е кандидатът на „Движение 21” за кмет на Сливен. Той е председател и на общинската организация на партията в града на Сините камъни. 

Красимир Кръстев е роден през 1953 година. Завършил е Висш институт за физическа култура „Георги Димитров“, настояща Национална спортна академия, магистър е по „Организация и управление на физическата култура” и по „Икономика, организация и управление на физическата култура, спорта и туризма”. Майстор на спорта по колоездене, състезател на АДФ „Сливен” от 1967 г. до 1975 г. От 2013 година е главен координатор за цяла България в Българския футболен съюз. От 2007 г. до 2011 г. е бил общински съветник от гражданска квота, председател на Комисия за децата, младежта и спорта. 

„Движение 21” има много голям потенциал за местните избори и това се доказва от големия интерес на хората по време на срещите ни в Сливен. На последната среща с г-жа Дончева имаше над 300 човека, нещо, с което могат да се похвалят много малко партии”, каза г-н Кръстев. Дълбоко вярвам, че всички ние заслужаваме и трябва да се борим за по-добър град, в който да останат и пълноценно да се развиват децата ни и техните деца”, допълни кандидатът за Сливен на „Движение 21”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови