ДПС иска парламента да се саморазпусне: "Съгрешиха и станаха излишни"

OFFNews 12 октомври 2016 в 11:40 6725 3

Снимка БГНЕС архив

Това, което се случва в Народното събрание, рефлектира върху качеството на живот на българските граждани и както е писано в свещените книги „вкупом съгрешиха и вкупом излишни станаха“.

Това коментира председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ във връзка с извънредната ваканция на депутатите - един месец, която те си гласуваха днес.

По думите на Карадайъ изходът от тази ситуация е свикване на извънредно заседание на парламента за неговото саморазпускане. Той добави, че ДПС би участвала в подписка за свикване на извънредно заседание на НС.

"Нещо повече, като отговорна политическа партия, бихме предложили предмет на това заседание да е неговото саморазпускане и определяне на дата на предсрочните парламентарни избори“, заяви Карадайъ.

На въпрос дали е възможно ДПС да подкрепи ГЕРБ на предстоящите президентски избори той коментира, че има нужда от обединение и на БСП, и на РБ, и на ДПС, и на всички демократични партии за честност на изборите и за охрана на вота на българските граждани, както и да не се допуска подмяна на волята на хората.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

3

El Commandante

12.10 2016 в 13:18

Ми като си тъп как ше знаеш.
Елементарно е, пращаш мейл:

"Анджелино, искам да ти скъсам трътката.

Love

Donald"


и готово...

77927

1

El Commandante

12.10 2016 в 12:10

Демек ДПС ще подкрепи Генерал Радев или Трайо на втория тур срещу Цачка.
Тва е добре, Баце Тъпото е време да си ходи.