Донев: Партиите ни атакуват с лъжи от покрива на къща от карти

Готови сме за избори, заяви служебният премиер

Ружа Райчева 22 март 2023 в 10:23 2025 1

Заседание на Министерски съвет

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Заседание на Министерски съвет

Всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти. Волно или неволно ни въвличат в предизборната игра, за съжаление, често с небивалици и лъжи. Ние сме служебна власт и как ни наричат е без значение.

Това заяви служебният министър-председател Гълъб Донев преди началото на днешното заседание на Министерски съвет. Той обяви, че служебното правителство е направило всичко необходимо за подготвката за предсрочните парламентарни избори на 2 април.

"В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действие и отговорности, които има. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за работата на служебното правителство", каза Донев.

Той напомни, че в последните месеци "удобно се забравя", че държавата се управлява от служебното правителство заради неспособността на 48-ото Народно събрание да създаде редовна власт.

"Това е причината да ни предстоят поредни парламентарни избори. Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраните в 49-ото НС ще взимат решения за общото ни бъдеще в България", каза още служебният премиер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-529

1

6екеr4о

22.03 2023 в 14:30

Гълъбарника се прави комбинация от ощипана госпожица и умрела лисица, ма на практика си е смрадлива партенка, с която пРезидентина Радев се е бърсал...
Комунделския пропагандатор гадно насмръдва!
 
X

Да помогнем на украинските деца!