Детектор на лъжата - и там съм минал, призна отцепил се от ИТН депутат

OFFNews 19 юни 2022 в 10:22 4415 2

Кирил Симеонов

Снимка БТА/Владимир Шоков

Кирил Симеонов

Слави Трифонов, когото уважавам и му благодаря за всичко, съм го виждал два пъти. Единия път на кастинга, на който бях. Точно два пъти съм го виждал за три години, заяви в интервю за bTV Кирил Симеонов, последният отцепил се от „Има такъв народ“ депутат.

Минах тест за лоялност. Във всички големи корпорации има такива тестове. Не смятам, че това е нещо неправилно. Те (ИТН) са си го решили - те са си го направили. Детектор на лъжата - и там съм минал. Влизаме в някаква плоскост, в която не искам да навлизам, защото не искам да плюя по бившите си колеги, каза Кирил Симеонов.

По повод решението си да напусне ИТН той обясни: "Аз имах разговор с Кирил Петков, с други хора аз не съм говорил. Кирил Петков не ми е предлагал абсолютно нищо. Разговорът с Кирил Петков беше в някаква лаборатория до БНР, нещо такова, в лаборатория беше."

Това, което направих, беше от сърце и чисто по идеологически причини. Аз не съм купен и не съм напазаруван, каза Симеонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12073

2

IvanofRumen

19.06 2022 в 13:47

И защо се оставяте да ви унижават едни комплексирани селяндури и простаци. Някакви индивиди с ниска култура, но се взели за голямата работа.

2910

1

ivenco

19.06 2022 в 11:14

Значи човека не може да бъде отвратен от заповедите на първият партиен ръководител и политбюрото на партията.Само може да бъде купен.А че предадоха избирателите си като гласуват заедно с герболяка и турчаляка? Това са методите на ЧК -
1. кой те накара?
2. кой ти плати?

Нямаш право на личен избор.
 
X

Подкастът на OFFNews