Десислава Атанасова покани Цветан Василев на изслушване в комисията за КТБ

OFFNews Последна промяна на 31 март 2015 в 13:48 3365 7

Десислава Атанасова покани Цветан Василев на изслушване в комисията за КТБ

Председателят на временната комисия за КТБ в парламента Десислава Атанасова покани мажоритарния собственик на банката Цветан Василев на изслушване.

По време на заседанието днес Атанасова обясни, че в писмо, адресирано до нея от Цветан Василев, той е заявил готовност да отговаря на въпроси в комисията. В качеството си на председател на комисията Атанасова отправи покана към Василев, като каза, че ако той пожелае, може да се яви на изслушване в комисията.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.03 2015 в 22:02

Абе Цветанчо,абе Василевчо.Казваи квото трябва и всички в панделата.Всички са в кюпа.

31.03 2015 в 18:45

Абе какъв авион, какви охтопуси с чесън, каква конферетна връзка бе-е-е-ееее!?
Тая дуловска шантонерка, която се представя "ут Руси съм" БЕШЕ ПАРАВАНА НА ОТКРАДВАНЕТО НА 2МЛРД ОТ ЗДРАВНАТА КАСА бе господа и госпо-о-оооожи!
Ами че тя е сложена с една едничка цел там - да се зама-а-аааааже всичко. Не ви ли стана ясно, че трябва да се забрани на дупитатите да се "реализират" комисийки?

31.03 2015 в 17:36

МНОГО ЯСНО ЗАЩО НЯМА ДА СЕ КАЧАТ НА АВИОНА! ДО БЕОГРАД ИМА-НЕМА ЧАС ПЪТ С АЕРОПЛАНА! НЕ МОЕ ИГРУХАТ ВСЕ КАЛМАРЕТО, СТРИДИТЕ, СКАРИДИТЕ, ЕВТИНОТО ШАМПАНСКО, РАЗНИТЕ МУ БРОКОЛИ И КАРФИОЛИ, ЧЕРНОТО ДЖОНИ, БЕЛОТО ВИНО ДЕТО И ЗА ОЦЕТ НЕ СТАВА, ФИЛЕТАТА ОТ "ТЕЛЕШКО" (ВИЖДАЛИ СА ТЕ ТЕЛЕШКО ИСТИНСКО, ПРОСТАЦИТЕ И ПРОСТАКЕЛИТЕ) НЕ МОЕ СХРУСКАТ РЕПИЧКИТЕ, ПА МАРУЛАТА, ПА ЯДКИТЕ -ШАН-ФАСТЪЧКИ И ДРУГИ, НЕ МОЕ ИЗПЛЮСКАТ АХТАПОДЯ ПЪЛЕНС ЧЕСЪН, ПРАЗ И ДРУГИТЕ ОТВРАТИТЕЛНОСТИ ИЗМИСЛЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕНОТО ГУРМЕ, НЕ МОЕ СДЪВЧАТ "КАЙЗЕР" ХО,ХО, ХО, ПАСТТЪРМАТА. ТУЙ - "КАЙЗЕР" ПАСТЪРМА, ВМЕСТО "КАИСЕРЍ", КАКТО СЕ КАЗВА ВРЪХ НА ПРОСТАКЛЪКА...НЕ МОЕ, НЕ МОЕ..Е ЗАЩО ТОГАЗ, ДА ХОДЯТ С АЕРОПЛАН ДО БЕЛГРАД, КАТО НЕ МОЕ ИЗПЛЮСКАТ, ИЗГРУХАТ И ОПАСАТ ВСИЧКО КАКВОТО БИХА МОГЛИ??? ВЪПРОСА Е РЕЗОНЕН!

31.03 2015 в 15:31

Ми те за това са я турили там тая пача- грозна, нагла и тъпа, за да не се разбере нищо.Ама ние се досещаме- и кой наду балона КТБ, и кой го спихна…
Абе Баце какво ще прави толкова милиарди, дето открадна? Да не мисли, че е безсмъртен???

31.03 2015 в 15:19

Деска много евтино се опитваш да минеш ма. Човек да си помисли, че не си се досетила, че той ако можеше щеше да е дошъл вече в България 1000пъти. Аз разчитам посланието на Атанасова като насочено единствено към глупавата аудитория - един вид ние сме точни и честни и му даваме шанс да говори, но той не идва при нас и сме безсилни. Нагла работа.

31.03 2015 в 14:41

"Искам да ви говоря" "Ми елате да ни говорите" "Ми не мога -страх ме е - елате вие" "Ми ние сме си тук, елате, ако искате." "Ми и аз съм си тук..." "Еми поговорихме си. Друг път пак заповядайте" "Благодаря". 31.03.2020 г. Дългът, взет за КТБ, пак има падеж.

31.03 2015 в 14:19

Той има заплахи за живота - защо не се качите в бързината на Авио отряда като Бистришките Тигри и не отидете при него? Може и с конферентна връзка ако имахте интерес.

Много време мина Деси - цяла година ви чакам да се организирате. Вече и глупаците видяха, че сте вътре и нямате интерес да се разбере истината иначе вместо теб злобарке КТБ щеше да се разследва от независима чуждестранна фирма както обещахте предизборно.