Депутат от ИТН: Да дадем шанс на министрите, нещо му стана на Христо Иванов

OFFNews 04 август 2021 в 08:13 8583 3

Снимка Архив

Най-важното е тези хора да свършат работа. Дайте им шанс, призова депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов по БНТ за предложените от ИТН министри. 

Ще търсим най-балансирания вариант за справяне с COVID кризата, ако има четвърта вълна, коментира Балабанов. 

Човекът, който най-много желаеше да чуе програмите ни, състава на правителството, вчера не присъстваше на срещата. Не знаем защо личната позиция на Христо Иванов се промени, нещо му стана, заяви Балабанов. Голяма част от народните представители бяха изненадани от неговата декларация в пленарната зала, твърди Балабанов. Зад публичната красота на тримата министри се крият грозни факти, затова тези хора нямат място в нашия кабинет. Това не е атака към президента Румен Радев, каза Балабанов. 

Разговаряме с БСП, с "Изправи се. БГ! Ние идваме", с "Демократична България" - много от програмите се припокриват, обясни той. По думите му "Има такъв народ" са открити в действията си. 

Който се страхува от мечки, не ходи в гората, заяви Балабанов по повод необходимостта за всеки законопроект да се търсят плаващи мнозинства в пленарна зала. Пазарлъци при нас никога не е имало, категоричен бе той.

Зад публичната красота на тримата министри се крият грозни факти, затова тези хора нямат място в нашия кабинет. Това не е атака към президента Румен Радев, каза Балабанов. 

Слави Трифонов винаги е твърдял, че силата е в истината. Барак Обама стана президент чрез Фейсбук, коментира Балабанов факта, че Трифонов общува само чрез социалната мрежа с обществото. 

Задължително и до последно ще търсим подкрепата на Мая Манолова и ДБ - това е важно за нас, важно за хората, заяви Филип Станев от ИТН по Нова тв. Не можем да гадаем как ще действат останалите партии, отговори той на въпрос дали има опасения, че подкрепа от ДПС може да сложи "печат" върху кабинета. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2026

2

Nataliq

04.08 2021 в 09:50

Като дългогодишен учител много бих искала да попитам,ако имах възможност да задам въпрос на ИТН:"КОЙ ПРОФИСИОНАЛЕН УМ ПРЕЦЕНИ,ЧЕ ИМУНОЛОЖКА Е ПОДХОДЯЩА ЗА МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО?"
Жалко е,че не мога да им го задам????