Депутат от ГЕРБ: Надявам се искрено час по-скоро Лидъл да фалира

OFFNews 04 септември 2017 в 11:55 16865 13

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков публикува гневен коментар във фейсбук във връзка с премахнатите кръстове от църквите в Санторини върху рекламните материали за "Гръцката седмица" на веригата хипермаркети Lidl. 

Първи от изтриването на религиозните символи се възмутиха гърците, а след това вълната от недоволство се разпростря и в други европейски държави.

Чешкият министър нa земеделието Мариан Юречка дори призова за бойкот на тези магазините. След разрастването на скандала от германската верига се извиниха, че са засегнали религиозните чувства на християните.

В социалната мрежа Тома Биков се е представил като православен християнин, българин, консерватор. А статуса му освен гневен към Lidl съдържа и нападки към либералната демокрация в Европа.

"Има неща, които са по-важни от пазара. Християнската религия е едно от тях, защото без нея няма значение, каква е икономическата система - пазарна или планова. И ако Европа не сложи край на подобни глупости ще се върне във времената на варварството. Впрочем варваризирането на Европа е все по-видимо и причината за това е, че няма идеология, включително и либералната, която да е в състояние да замени добродетелите на религията. Надявам се искрено час по-скоро Лидъл да фалира. Призовавам за бойкот на тази верига! Има достатъчно други магазини, от които може да се пазарува."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9034

12

JAusten

05.09 2017 в 11:57

Както е написал един от форумците, християнинът не кълне! И ЛИДЛ няма да фалира между другото.
А Тома Биков отдавна съм забелязала, че не е стабилен психически. Отделно, че още по-отдавна съм го разпознала като не добре прикрито комунистче. И сега пак си показва червените рогца. Него християнството му е през ... работа, по-важното е да се плюят чуждестранните инвеститори, защото разпръскват на места червено-мафиотската мъгла.

7568

7

Tabadatko

04.09 2017 в 15:37

Интересно, какво ли мисли господ по целият този въпрос?

11841

4

трафоПОСТ

04.09 2017 в 14:37

Това рядко Л, смени няколко партии, сега гледам и магазините почнал да сменя, даже ги кълне да фалират.