Quantcast

Депутат от БСП се направи на Дядо Коледа - раздаде пилета и шоколад в с. Баница

OFFNews Последна промяна на 24 декември 2014 в 12:31 3698 3

Снимка БСП/Враца

Георги Божинов от БСП в ролята на Дядо Коледа.

"Депутатът от БСП Георги Божинов посети врачанското село Баница. В навечерието на Рождество Христово той подари на двадесет семейства коледни пакети, като всеки от тях съдържаше: 3 кг брашно, 2 кг захар, леща, ориз, олио, пиле, шоколад".

Това съобщиха от пресцентър на БСП.

Станимир Статков, лидер на местната организация на БСП и Диляна Стефанова, дългогодишен библиотекар в читалището са определили кои семейства да бъдат подпомогнати.

Цялата организация по доставката на пакетите от Враца до Баница, както и разнасянето им по домовете е подпомогнато от Статков.

Божинов посети няколко къщи в селото и лично връчи пакетите. Хората бяха изненадани, тъй като не бяха уведомени предварително за жеста на народния представител и най-сърдечно му благодариха, разказаха от пресцентъра на левицата.

„Зная, че това е един малък човешки жест, но нека тези 20 семейства поне един ден да са спокойни за трапезата си”, споделил самият Божинов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.12 2014 в 18:39

Благотворителността е хубаво нещо, още по-хубава е, когато е направена искрено - без камери и журналисти.

24.12 2014 в 14:31

Попитайте същите тези нещастни и бедни хора,колко от тях и за какви парици си продадоха нивите; и НА КОГО!Червените са най-гнусните циници на света!

24.12 2014 в 14:19

Няма такива хора като другарите. Първо отива с двадесет пилета и двадесет шоколада, после държи да се разчуе каква велика милостиня е дал и това да не е анонимно. Вместо да правят реформи, за да могат хората да живеят достойно, да не ги морят обирджиите по селата и да си купят ако искат пиле, ако искат вафли,те ги учат какво да ядат.Соцпиарът е блокирал тотално.