Ден 95: Ново Велико народно въстание в петък (видео)

OFFNews 11 октомври 2020 в 20:22 5126 0

Снимка БГНЕС

Започна 95-ият ден на антиправителствен протест в столицата с искане за оставка на кабинета и на главния прокурор. Малко преди 20 часа участниците в демонстрацията блокираха движението по булевард "Цар освободител" в района между новата сграда на парламента и и БНБ.

Малко преди това във видео на фейсбук профила на "Отровното трио" беше публикувано видео в което бе обявено поредната дата за голям протест наричан Велико народно въстание - петък, което ще е стотният ден от протестите. 

Хаджигенов подчерта, че съучастниците на премиера в правителството вече му се подиграват – проверяват го дали може да чете и не му дават оригиналното съобщение от „Мудис” (рейтинговата агенция, която в петък повиши кредитния рейтинг на България до “Ваа1” със стабилна перспектива, а премиерът коментира съобщение по време на поредната си обиколка из Родопския край, седнал на един пън заедно с Кирил Ананиев). В оригиналния текст всяка трета дума е „корупция, Борисов, корупция, Борисов”, заяви адвокатът.

„Борисов умря, погребахме диктатурата му още преди месеци”, каза още Хаджигенов и подчерта, че предстоящото в петък въстание ще е последното в познатия формат.

„Гласът на народа е по-силен от всичко”, отбеляза от своя страна Бабикян и отчете, че за трите месеца на протести беше сменен половината Министерски съвет, раздадоха се милиарди на посоки, а всички световни медии обърнаха поглед към страната ни.

„Краката на мафията са отрязани, остана малко – зависи от вас. Елате, за да ги пометем”, призова в заключение проф. Минеков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!