ДБ-Варна не разпознава своите ценности в нито един от двамата кандидати

OFFNews 31 октомври 2019 в 12:36 1916 0

"Демократична България-Варна не разпознава своите ценности в нито един от двамата кандидати за балотажа“, е решението на обединението в морската столица.

„Хората, които гласуваха за нас очакват определена качествена промяна във Варна, която според нас не може да се реализира нито от един от двамата кандидати. Ние призоваваме варненци да гласуват съобразно съвестта и убежденията си. Нашите симпатизанти са интелигентни и принципни хора и ние сме сигурни, че те ще постъпят, както намерят за правилно.

Благодарим на всички симпатизанти на Демократична България за подкрепата на кандидатите за кмет и общински съветници и бихме искали да изразим задоволството си от екипната работа на двете партии.

Това е само началото. Оттук нататък ще покажем, че промяната е възможна и ще разчитаме на активните варненци да се включат в работата на Общинския съвет. Варна показа, че има нужда от прогресивно мислене и визионерство, от това да бъдат чути идеите на различни общности. Ние сме убедени, че е възможно да се приложи прякото участие на гражданите в демократичните процеси и ще работим за това“, се казва в пзицията на ДБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови