ДБ: Паргов е автор и вносител на доклада за северните линии с надписаните цени и километри

OFFNews Последна промяна на 16 октомври 2019 в 18:55 6208 0

"БСП в жалък опит за измъкване. Калоян Паргов твърди, че не бил “нито автор, нито вносител” на доклада и предложението за договор с МТК за северните линии с надписаните цени и километри! Обаче в доклада на Калоян Паргов с входящ номер СОА16-ВК66-4572 / 01.04.2016 г. се вижда, че той е и автор, и вносител, заедно ГЕРБ и БСП! В договора е заложена и сладката цена от 3.00 лв. на километър без никаква обосновка."

Това заяви кандидатът на Демократична България за кмет на София Борислав Игнатов. Той изпрати до медиите и копие на документа, под който стоят подписите на Калоян Паргов, Борислав Борисов и Борислав Бориславов.

"За едно Паргов е прав - на лъжата краката са къси. БСП не е никаква алтернатива на ГЕРБ, а режисираната пропаганда за измисления балотаж Манолова-Фандъкова е за аварийно спасяване на статуквото." - каза още Борислав Игнатов.

По-рано днес лидерът на БСП – София и водач на листата за общински съветници Калоян Паргов заяви, че "Игнатов си служи с откровени лъжи"

"Вчера в „Референдум" по БНТ и днес в „Тази сутрин" по БТВ Борислав Игнатов свърза името ми с доклад за отдаването на автобусни линии, обслужващи северните райони на София, на частен оператор. Нито съм автор, нито вноситетел на този доклад. Нещо повече, групата на БСП, на която бях председател през изминалия мандат, не подкрепи въпросния доклад в СОС. За разлика от общинските съветници от Реформаторския блок. Моят принос към транспортното обслужване на северните райони, по конкретно Нови Искър и Надежда, е че отвоювах линиите №№ 20 и 27 да бъде удължени и по този начин хората от Локорско, Чепинци, Негован, Кътина, Курило, Кумарица, Славовци и Требич да имат директна връзка с метрото" - твърди Паргов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови