Д- р Емил Караиванов: Ще можем да решаваме проблемите заедно

OFFNews Последна промяна на 25 октомври 2019 в 10:07 798 0

Винаги, през всичките осем години като кмет, а така ще бъде и занапред, първо искам да чуя мнението на хората – какво трябва да се случи, какво не търпи отлагане, къде е необходима подкрепа. Всички кандидати на БСП за кметове в кметства на предизборните срещи гарантират, че веднага след изборите на общоселски събрания ще определят приоритетите за съответното село през следващата година. И аз адмирирам тази заявена готовност, защото това е начинът да управляваме заедно с хората.

Това заяви кандидатът на БСП за кмет на Асеновград д- р Емил Караиванов пред избиратели в село Червен. По думите му поставените проблеми като благоустрояването на повече улици, ремонти на тротоари, премахване на възникнали сметища, подобряване на административното обслужване в селата ще могат да решат успешно заедно с кандидати като този- за кмет на Червен Атанас Игнатов.

Когато предизборна среща се организира в построения и обзаведен през този мандат пенсионерски клуб в село Златовръх, е нормално да изпитвам заедно с вас гордост, че един отлаган с години въпрос беше решен по най-добрия начин. Радвам се, че имате самочувствието да се срещате тук, да посрещате гости, да организирате различни събития.

Затова смятам, че другите ваши искания за повече контрол в ремонтните дейности, които се осъществяват в селото, в опазване чистотата в селото, в почистването на реката и на отводнителните канали са задачи, които успешно може да реализира нашата кандидатка за кмет Иванка Чохлева, която е строителен техник по професия.”, сподели с избиратели д-р Емил Караиванов на предизборната среща в село Златовръх. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови